Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala confirma la renovació del polonès Artur Tomasz Grela

El CTT CER l'Escala ja té cinc jugadors confirmats per a la pròxima temporada. L'últim a anunciar-se ha estat el polonès Artur Tomasz Grela, que complirà el seu segon curs amb els escalencs. El club estava en negociacions amb el jugador.

El polonès Artur Tomasz Grela continuarà per segon curs consecutiu defensant la samarreta del CTT CER l'Escala. Així ha anunciat el club en un comunicat. Fa algunes setmanes, el delegat David González explicava que estaven en negociacions:

Grela tornarà a coincidir amb Chih-Wei Yeh, Iker González i Xavi Peral

El curs passat, Grela va guanyar vuit dels dotze partits disputats, això és un 67% d'efectivitat. Va ser el tercer palista que va fer més punts només, superat per Chih-Wei Yeh i Par Gerell.

Serà el seu segon any a l'Escala

Qui no seguirà definitivament és Par Gerell.

D. González, delegat: "Par Gerell no és viable econòmicament"

De moment, doncs, els jugadors confirmats són el taiwanès Chih-Wei Yeh; els polonesos Patryk Chojnowski i Artur Tomasz Grela; i els catalans Iker González i Xavi Peral. Els jugadors nacionals estan ja preparant el nou curs en països diferents.

Yeh tornarà a fer aixecar a més d'un de la cadira

González va ser a Andorra on va guanyar el torneig de Valls Nord mentre que Peral ha estat a Alemanya en un centre d'alt rendiment. Dins del pla de preparació, ha competit en el torneig Challenger series de Mietingen i ha acabat quart. La pretemporada continua, ara és a França. El maresmenc està satisfet del treball que està seguint i és optimista de cara a la temporada vinent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar