Publicitat
Publicitat

L'Escala té un turista fidel que valora la tranquil·litat

Els visitants trien l'Escala per la tranquil·litat i l'ambient familiar. El perfil predominant és el turista nacional o francès, que compta amb segona residència, i per això, normalment es desplaça cada estiu fins al municipi.

Les primeres setmanes d'agost estan deixant a l'Escala una estampa de platges i aparcaments plens. També són dies d'activitat frenètica a les terrasses dels serveis de restauració, i els allotjaments turístics experimenten el seu pic d'ocupació. Tot i l'increment de visitants, que arriben a quadruplicar els censats, els turistes valoren la tranquil·litat i "l'essència de poble" que, segons expliquen, manté el municipi.

Els visitants que compten amb segones residències, esdevenen un públic fidel, i en conseqüència, cada estiu passa les vacances a la localitat. Alguns fa més de vint anys que estiuegen a l'Escala, mentre que d'altres hi van néixer, i s'hi traslladen els mesos de juliol i agost.

El valor paisatgístic també és un al·licient pels turistes. No només venen a la platja a banyar-se o a navegar, sinó que també fan esport, passegen pel nucli, visiten Empúries, prenen alguna copa i degusten la cuina mediterrània. 

El públic predominant a l'Escala prové del conjunt de l'Estat i de França. És per això, que la proximitat és un altre dels atractius per estiuejar-hi, com també ho és l'ambient familiar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar