Publicitat
Publicitat

Les havaneres de Camp dels Pilans

El grup La Vella Lola ha amenitzat una de les cites tradicionals de cada estiu amb les havaneres. Ha estat a la Pista del Camp dels Pilans, on el públic va poder sopar-hi i acompanyar la vetllada amb un bon rom cremat.

A banda de la cantada gran de La Platja, de cada primer dijous d'agost. I de la seva versió prèvia, la Cantadeta, aquest any a La Punta, l'estiu és temps d'havaneres en diferents punts del municipi. Una de les que té més solera i fa més anys que se celebra és la del barri del Camp dels Pilans, que ha comptat enguany amb el grup La Vella Lola, una formació originària d'Arenys de Mar, liderada per Josep Bergadà, autor entre d'altres del valset "La Festa de la Sal", tot un himne d'aquesta festa tan emblemàtica per al municipi.

La cantada del Camp dels Pilans és organitzada per l'associació de veïns del barri. Una activitat tranquil·la, seguida per pocs centenars de persones, en un ambient tranquil on el públic guarda un gran silenci per escoltar la cantada.

La cantada es va celebrar a la pista poliesportiva del barri, a tocar del centre cívic. El públic la va poder seguir ben assegut a la platea de cadires o des de les taules del fons de la pista, fent un mos o tastant el rom cremat que uns col·laboradors habituals van preparar per a l'ocasió. I és que havaneres i rom cremat formen des de fa anys i panys un tàndem indissociable de les nits d'estiu.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar