Publicitat
Publicitat

ECONàutic, una guia de navegació d'esbarjo sostenible i respectuosa

ECOnàutic és una guia per una navegació d'esbarjo  sostenible i respectuosa amb el medi ambient.  Busca fomentar la cultura del mar  entre els practicants d’activitats nàutiques. 

Els biòlegs Boris Weitzmann i Xavier Munill, amb el suport de Ports de Catalunya han editat la guia de bones pràctiques en la navegació d'esbarjo batejada com 'econautic.cat'.

S'adreça als visitants que s’apropen al mar a través dels ports esportius, les escoles de vela i els centres i bases d’activitats nàutiques.

En total són 23 làmines amb recomanacions de bones pràctiques quan es vol gaudir del mar, escrites en primera persona per tal de ser més pròximes als usuaris. Incorporen també una campanya a les xarxes socials i vídeos explicatius.

L'objectiu és fer de la navegació una activitat més respectuosa i responsable amb el medi ambient,  fent valdre el patrimoni natural, social i paisatgístic on es desenvolupen aquestes activitats a la Costa Brava, així com alertar de les diferents amenaces, i oferir consignes de sostenibilitat.

Econautic.cat ofereix la possibilitat de formar equips que vulguin divulgar el projecte i compta amb la col·laboració d'una cinquantena llarga de ports i clubs nàutics d'arreu de Catalunya.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar