Publicitat
Publicitat

Junts s'indigna amb l'alcalde

Junts de l'Escala s'indigna per les declaracions de l'alcalde en què qualificava de "patètic" el moviment de Puigdemont el dia del debat d'investidura de Salvador Illa. Per a Junts, el que és patètic són els talls de llum, la brutícia o la manca de polítiques turístiques al municipi.

L'aparició i desaparició de Puigdemont a Barcelona el dia del debat d'investidura continua aixecant polseguera. I és que no ha caigut massa bé que l'alcalde, Josep Bofill, a l'espai "Parlem d'estiu" de la setmana passada a Canal 10 Empordà, qualifiqués de patètic aquell fet. La portaveu de Junts a l'Escala les considera desafortunades, recorda que molts escalencs van ser en aquell acte i que l'alcalde es deu a tots els escalencs.

En una nota de premsa feta pública avui, Junts enumera una tirallonga d'aspectes que consideren patètics en l'àmbit local escalenc.

La tirallonga es completa encara amb una referència a les signatures que els grups de l'oposició van presentar conjuntament, entenent que l'alcalde va menystenir les persones que van signar contra la venda de la finca de Can Ramis.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar