Publicitat
Publicitat

Iker González guanya a Andorra i el CTT CER recorda a en Xillu

Iker González continua anotant grans resultats. El darrer ha estat a l'Open Valls del Nord que s'ha disputat a Andorra. També aquest cap de setmana, el CTT CER l'Escala ha organitzat un torneig d'iniciació batejat com a "El Xillu", un amant de l'esport escalenc i que va jugar a tennis taula des de ben petit.

El palista del primer equip del CTT CER l'Escala, Iker González, ha guanyat l'Open Valls del Nord celebrat a Andorra. L'escalenc ha estat un dels quaranta-quatre jugadors que han competit en aquest torneig, que ha comptat amb esportistes de diversos països europeu.

Eric Cintas i Gerard Madico també van pujar al podi

I quan fa dos anys del traspàs de Francesc Moner, conegut popularment com a Xillu, el CTT CER l'Escala l'ha recordat en un torneig d'iniciació que ha impulsat. Per què Xillu? Doncs perquè és, en aquests moments, l'única família que ha tingut tres generacions de jugadors federats al tennis taula escalenc.

Va defensar la samarreta de CER a les categories provincial i Segona Nacional

Doncs bé aquest torneig, que tingut una vintena d'inscrits, ha comptat amb persones que han pres part del projecte Oci i Salut, però també de gent de segona residència que entrena els dissabtes al matí i que no havien competit mai.

El bon ambient va regnar en tot moment

La competició ha tingut tres classificacions: la masculina, la femenina i la d'habilitats. A la categoria masculina, els tres primers classificats han estat Josep Maria Valls, Albert Verdaguer i Xavier Mayenc; a la femenina, les tres primeres millor posicionades han estat Judith Molero, Eva Ballalta i Rosa Balcells i amb relació a la classificació d'habilitats Paula Bernal, Rosa González i Trinitat Alcaide han destacat. 

Josep Maria Valls, el millor de la categoria masculina

El concurs d'habilitats es reservava per gent que fa poc que està practicant l'esport, o per persones de més edat, que encara no tenen el nivell per jugar partits llargs. Les proves eren, per exemple, tornar les pilotes a la màquina, fer diferents serveis i disputar partits curts de sis punts.

Paula Bernal va destacar en habilitats

És una altra activitat més que té un doble objectiu, per una banda, continuar donant visibilitat a l'esport i per l'altra, incorporar massa social a la secció sigui quina sigui la seva edat.

El públic femení comença a interessar-se per l'esport

La junta ja treballa per programar més activitats.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar