Publicitat
Publicitat

El repte contra el càncer infantil de Pitufollow que ha passat per l'Escala

L'Escala ha estat escenari de pas del repte que ha assolit el conegut atleta Sergio Turull. En vint-i-tres dies, ha anat corrent des de Tarifa fins al Cap de Creus per recollir fons pel càncer infantil. Els diners serviran per convertir una terrassa d'un hospital en un espai de joc pels infants ingressats.

Sergio Turull, conegut a les xarxes com a @Pitufollow, ha assolit un nou repte. Ha anat des de Tarifa fins a Cap de Creus passant per l'Escala corrent per tal de recollir fons pel càncer infantil. En total ha assolit la xifra dels 55.000 euros quan la quantitat marcada inicialment eren de 40.000. El recorregut, de 1.500 quilòmetres, ha resseguit tot el litoral.

De Cadis fins a Girona, 1.500 quilòmetres en 23 dies

Riells, Camí Ample i Sant Martí d'Empúries han estat alguns dels escenaris escalencs pels quals ha passat Pitufollow, l'atleta que té més de 360.000 seguidors a Instagram.

És enginyer informàtic i està compromès amb la vida sana i activa

S'ha de dir que en cap moment, Turull va córrer sol, sempre anava acompanyat de gent que habitualment també fa carreres llargues. El moment de l'arribada va ser molt emotiu, se'l veia visiblement emocionat. No tenia paraules per descriure el que sentia en aquell moment. 

Desenes de persones van esperar-lo a l'arribada

Aquest ha estat el repte més llarg que ha fet. L'ha organitzat la marca sueca de begudes funcionals Vitamin Well dins de la seva campanya que pretén conscienciar sobre la necessitat de mantenir-se hidratat durant els mesos d'estiu.

El primer dia del repte solidari, a Tarifa

Els diners que ha aconseguit Pitufollow aniran destinats a "El jardín de mi hospi", que és un projecte de la Fundació Juegaterapia que té l'hospital matern infantil de la ciutat de Màlaga.

Convertiran la terrassa de l'hospital en un espai de joc pels infants ingressats

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar