Publicitat
Publicitat

Primera nit de ple al Fòrum Romà amb Sopa de Cabra

Dos milers d'espectadors fan el primer ple d'aquest any al Fòrum Romà. Sopa de Cabra il·lusiona un públic igualment veterà, que gaudeix especialment dels temes històrics de la formació. D'avui fins diumenge, Mama Dousha, Figa Flawas, Andrea Motis i Guillem Gisbert, últims concerts del festival.

Una salutació ben familiar, si bé no pas amb l'energia de fa uns anys obria un concert carregat de cançons que han engruixit el mite de Sopa de Cabra, combinades de forma prudent amb temes de l'últim disc, "Ànima". Temes nous, però, que van sonar sense les aportacions dels artistes que han col·laborat en el disc.

El concert, molt complet, va comptar amb picades d'ullet a l'actualitat. No feia gaire minuts que havia començat, quan Gerard Quintana va presentar el tema "Per no dir res" vinculant-lo amb el que havia passat ahir mateix al Parlament amb el debat d'investidura.

Avui, segona nit de Portalblau al Fòrum Romà d'Empúries. Encara queden entrades per a gaudir de Mama Dousha i Figa Flawas, concert on segur que es veurà un perfil de públic molt més jove que el d'ahir. 

Dissabte serà el torn d'Andrea Motis en format trio, en la nit de perfil més jazzístic. I diumenge, concert de clausura del Portalblau 2024, amb l'ex Manel Guillem Gisbert, presentant el seu primer disc en solitari, Balla la masurca.

Per al concert d'avui queden poquíssimes entrades a la venda, a punt de fer-se el segon sold out consecutiu. Més entrades lliures hi ha per als concerts de dissabte i de diumenge.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar