Publicitat
Publicitat

La renovació del parquet del pavelló agafa velocitat de creuer

El parquet del pavelló ja ha passat a la història. Aquesta setmana, han començat els treballs de renovació del nou paviment. L'actuació hauria d'estar acabada la darrera setmana d'agost. El cost de l'obra ronda els 200.000 euros, que inclouen també els monitoratges de cistelles, un canvi de cortines i l'envernissat.

Els treballs de renovació del nou parquet del pavelló ja són en dansa. Alcalde i regidor d'Esports informaven el primer trimestre de 2024 que aquest estiu actuarien en aquesta instal·lació esportiva, moment ideal perquè no hi ha competicions obertes.

Boran Minic, regidor d'Esports: "Era un canvi necessari"

La nova pista de joc tindrà un cost de pràcticament 200.000 euros. L'alcalde Josep Bofill explicava, en el marc de la presentació dels equips de bàsquet, que el consistori havia rebut una subvenció important de la Diputació de Girona.

El regidor d'Esports, Boran Minic, ha assistit a la instal·lació per veure com estan anant els primers dies de treball i ha assegurat que l'actuació hauria d'estar enllestida l'última setmana d'agost.

Els treballs tindran una durada de quatre setmanes

El pavelló és una instal·lació utilitzada pel bàsquet, però en els darrers anys també és escenari d'entrenaments i de competicions de gimnàstica rítmica i patinatge. Amb tant d'ús, la pista començava a presentar deficiències que amb aquesta actuació quedaran solucionades.

Els clubs de gimnàstica rítmica i patinatge no paren de créixer

Pel que fa a les característiques de la nova pista de joc, Minic ha posat l'accent en què serà un parquet d'alta qualitat amb certificat FIBA.

El que canviarà també serà el color del parquet.

Aquests primers dies estan arrancant el primer parquet de la història del pavelló, un terreny de joc no s'havia canviat mai i això que la instal·lació l'inauguraven el 1987. 

Aquest parquet ja és història

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar