Publicitat
Publicitat

L'Escala encetarà la lliga contra el Reus i la culminarà contra el Sabadell B

El FC l'Escala començarà el curs 2024-25 a casa contra el Reus el segon cap de setmana de setembre. L'any passat, el debut a la Tercera Federació també va ser contra aquest mateix rival, però a domicili. La lliga no s'aturarà pel pont de la Puríssima i no hi haurà jornada intersetmanal.

La Federació ha donat a conèixer el calendari. Els de Raul Paje debutaran el pròxim diumenge 8 de setembre a les 12 a casa contra el Reus i tancaran la lliga el 10 de maig també al Nou Miramar enfrontant-se al Sabadell B.

La majoria d'equips han retornat a la feina

El primer desplaçament serà al camp del Cerdanyola del Vallès i la primera volta culminarà a Sabadell. A la jornada 3, els escalencs rebran el Tona, actual equip de Xavi Aparicio i també dels exescalencs Pau Morer i Marc Quer. I Raul Paje no tardarà massa a retornar al camp de Muntanyesa. Serà a la jornada 5 de campionat.

Xavi Aparicio, el jugador amb més minuts disputats l'any passat (2.908)

Els primers derbis gironins seran el 27 d'octubre a casa contra el Peralada i el 15 de desembre, serà el dia en què els anxovers visitaran el camp del Girona B. Ara bé, el capritxós calendari ha fet coincidir Peralada i Girona B a la primera jornada de campionat.

Gelmà, Méndez, Padilla i Morilla s'enfrontaran al seu passat el 27 d'octubre

Els equips nous de Tercera Federació són el Manresa i el Cerdanyola del Vallès, que militaven a Segona el curs passat, i l'Europa B, Sabadell B i Atlètic Lleida, els tres equips de la lliga Elit que han ascendit de categoria. Els equips que perdien la categoria eren Castelldefels, Rapitenca, Pobla Mafumet i Vilafranca, justament aquests dos últims es batran en duel a la primera jornada de la lliga Elit.

Manresa i Cerdanyola també jugaran a la Tercera Federació

Pel que fa a províncies, Barcelona és la que més representació té en equips, un total de 12; Girona ocupa la segona posició amb 3; Lleida la tercera amb 2, amb Mollerussa i Atlètic Lleida; i Tarragona la quarta únicament amb el Reus.

L'exblaugrana Gabri Garcia, nou entrenador de l'Atlètic Lleida

El grup cinc de Tercera, que serà de divuit equips, tindrà trenta-quatre jornades. La primera el segon cap de setmana de setembre i la darrera la segona de maig. La lliga no s'aturarà pel pont de la Puríssima i, a diferència del curs passat, no hi haurà una jornada intersetmanal al maig.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar