Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala inicia els entrenaments amb disset fitxatges i dues renovacions

El FC l'Escala de Raul Paje ha donat per encetada la nova temporada 2024-25 amb el primer entrenament. El club ha anunciat dues renovacions i disset incorporacions. La pretemporada constarà d'una vintena de sessions i vuit partits amistosos, tres dels quals a casa.

Somriures i bon ambient al primer entrenament del FC l'Escala. Amb aquesta sessió es dona per inaugurada la temporada 2024-25. Ha estat el primer contacte entre cos tècnic i jugadors. La primera trobada començava amb una xerrada entre tots els integrants.

Primer contacte entre cos tècnic i plantilla

El nou director esportiu, David Gurillo, entre altres qüestions, agraïa als jugadors haver acceptat el projecte escalenc i que l'objectiu havia de ser igualar la gran temporada de l'any passat, la primera a la Tercera Federació, una setena posició amb 48 punts.

El nou director esportiu conversa amb els jugadors

Pel que fa al nou tècnic, Raul Paje, arriba il·lusionat i amb ganes de signar un gran paper a l'Escala. L'ex de la Muntanyesa és conscient que el projecte és nou.

Raul Paje, nou entrenador: "Content i il·lusionat d'aterrar al Nou Miramar"

Abans de començar la lliga, els jugadors hauran fet prop d'una vintena de sessions d'entrenament i vuit amistosos, tres dels quals seran a casa i cinc a fora. Com a locals s'enfrontaran a l'Olot, Girona juvenil i Torroella i com a visitants al Barça B, Sant Andreu, AE Roses, Badalona i Lloret. Ara, però, el més important és fer vestidor.

Els vuit partits amistosos

Fins ara, el club ha fet oficial dues renovacions i disset fitxatges. Continuen Josu Currais i Oriol Argelés, finalment Ibuki Nemoto no hi serà. Tan Josu com Argi se senten nous, tot i conèixer les interioritats del Nou Miramar. 

Sembla que Josu serà el primer capità. Està preparat per aquesta responsabilitat?

Josu Currais podria ser el primer capità

Entre els nous fitxatges, quatre arriben del Peralada, que són Marc Gelmà, Adrià Méndez, Marc Padilla i Jonathan Morilla, mentre que tres arriben de la Muntanyesa, els casos de Saibo Sanneh, Manel Montoya i Martí Alonso. També han aterrat jugadors de Tercera com Lluc Banús, Gerard Pouget o Juan Carlos Oliver.

Juan Carlos Oliver, central de 27 anys (Grama)

I jugadors com Bipe Cabral, Xavi Germán o Marc Pouget han deixat l'Elit per jugar a una categoria superior. La primera cara nova anunciada del FC l'Escala era la de Marc Gelmà que ha estat els últims tres anys amb els xampanyers.

Gelmà: "Tenia ganes de canviar d'aires"

La plantilla no està tancada.

Paje: "Estem contents amb el que estem incorporant"

I una de les incògnites és saber contra qui debutarà l'Escala, ja que, de moment, la Federació no ha publicat el calendari.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar