Publicitat
Publicitat

Reconeixement a les millors notes de Selectivitat

L'ajuntament de l'Escala reconeix els alumnes de l'Institut que han assolit  les millors notes a les proves de selectivitat. En destaca que és un grup molt divers pel que fa a les sortides professionals a les quals volen optar.

L'ajuntament de l'Escala ha volgut reconèixer els estudiants de l'Institut El Pedró que han obtingut les millors notes de selectivitat.

S'ha fet en un acte a la sala de plens on els joves han estat acompanyats de pares, mares i familiars i també d'una representació del centre escolar.

Els han donat la benvinguda l'alcalde Josep Bofill i la regidora d'Educació Maite Cortés, que els han aconsellat  no defallir en cas que les coses no siguin com esperen a la universitat i sobretot els han desitjat molta sort en el futur.

A cadascun dels joves se'ls ha entregat un petit detall i s'ha fet la fotografia de rigor.

La millor nota ha estat per Núria Massó, amb un 8.9 de nota general a la selectivitat.

La segona millor nota ha estat per Clàudia Ruiz, amb un 8.7.

També ha obtingut reconeixement Laura Naumowicz, amb un 7.9.

I finalment s'ha reconegut Martí Puigbert,  amb un 7.8

Satisfacció també des de l'Institut. La directora del centre Maria Rosa Albert destacava la diversitat de sortides per les que opten les millors notes del centre.

Per tancar l'acte els quatre alumnes de l'Institut amb millor nota a la selectivitat han signat al llibre d'honor de l'ajuntament. En els seus escrits tots han coincidit a agrair el suport de totes aquelles persones que els han ajudat en la seva trajectòria fins arribar a la universitat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar