Publicitat
Publicitat

Surt el videoclip creatiu Migracions a la Mediterrània

Els alumnes del taller de rap de l'Institut El Pedró han publicat el seu videoclip 'Migracions a la Mediterrània'. Una proposta audiovisual impulsada pel Festival Portalblau dirigida pel jove raper banyolí Babaflow.

Des de fa uns dies ja es pot gaudir a les xarxes socials i també al YouTube del videoclip 'Migracions a la Mediterrània''. El resultat final del taller creatiu 'Ritme & Flow' del Festival Portalblau, que ha comptat amb la direcció del compositor i cantant banyolí Babaflow i els alumnes de 3r d'ESO de l'INS el Pedró que participen de l'optativa d'oratòria.

En aquest taller, Babaflow ha guiat els joves en el món del rap, ajudant-los a expressar emocions i pensaments de manera artística i respectuosa. Explorant ritmes i tempos, i analitzant la realitat social des d'una perspectiva intercultural i de gènere.

Aquesta ha estat la primera vegada que el Portalblau treballa amb els centres escolars del municipi i vistos els resultats positius del projecte es donarà continuïtat al taller durant l'edició del 2025.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar