Publicitat
Publicitat

Rescaten el patró d'un catamarà bolcat a Sant Martí d'Empúries

Rescaten el patró d'un catamarà que havia bolcat per la mala mar a Sant Martí d'Empúries. L'home va estar més de dues hores a la deriva i presentava símptomes d'hipotèrmia quan van arribar els serveis de rescat.

Una embarcació de Salvament Marítim amb la col·laboració de Creu Roja van rescatar divendres un home que va caure al mar a Sant Martí d'Empúries, després que el catamarà amb el qual navegava bolqués a causa de la mala mar.

Els fets van passar pels volts de dos quarts de nou del vespre quan una patrulla de Salvament van observar que hi havia un artefacte de color vermell surant  i van comprovar que era un petit catamarà bolcat de quatre metres d'eslora. Flotant al costat de l'embarcació van trobar-se l'únic ocupant, un home de nacionalitat alemanya i mitjana edat que estava demanant auxili i que feia més de dues hores que es trobava a la deriva.

Els Agents van procedir a iniciar maniobres de rescat de la persona i el remolcatge de l'embarcació. Creu Roja va apropar l'home fins al port de l'Escala per tal de ser atès pels equips d'emergència, ja que presentava símptomes d'hipotèrmia. La seva embarcació va quedar assegurada en una zona del mateix port.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar