Publicitat
Publicitat

Eloy Weitzmann i Pau Torrentgenerós ja són a Malàisia

Els jugadors escalencs d'hoquei subaquàtic Eloy Weitzmann i Pau Torrentgenerós ja són a Malàisia per competir al mundial sub24 amb la selecció espanyola. És la primera vegada que competeixen en àmbit mundial. Avui comencen els entrenaments amb la resta d'integrants de la plantilla, majoritàriament catalans.

Eloy Weitzmann i Pau Torrentgenerós estan vivint, ja no un somni, sinó una realitat. Els dos integrants de les Anxovetes, l'equip d'hoquei subaquàtic de l'Escala, ja són a Malàisia per competir amb la selecció espanyola de menors de 24 anys al mundial que donarà el tret de sortida aquest dissabte.

La jornada inaugural arribarà amb doble ració, debutaran contra França i Austràlia i durant els primers partits s'enfrontaran també contra Nova Zelanda, Colòmbia, Sud-Àfrica, Estats Units, TurquiaGran Bretanya, Polònia i l'amfitriona Malàisia. De fet, jugaran tots contra tots i més endavant es disputaran els quarts, les semifinals i la final. Els dos jugadors escalencs van marxar cap a Malàisia diumenge amb molts nervis.

Hi ha ganes de fer una cosa gran.

Els entrenaments per aspirar a la fita comencen avui dimecres.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar