Publicitat
Publicitat

Èxit de públic a la VI Cantadeta d'havaneres de l'Escala

La Punta acull la VI Cantadeta d'havaneres de l'Escala. Una edició especial, amb canvis importants de programació i ubicació, però amb l'essència de sempre. El grup Oreig de Mar va ser el protagonista de la nit amb un concerta ritme de cant de taverna, valsos, havanera i cançons picaresques.

Tot i que aquest any perillava, finalment  s'ha pogut celebrar una nova edició de la Cantadeta d'havaneres. Aquesta proposta musical organitzada per la Penya Blaugrana amb el suport de l'Ajuntament de l'Escala, que serveix d'aperitiu a la gran cantada d'havaneres del mes d'agost. Una edició que ha reduït grups convidats i que també ha canviat d'escenari, passant del Port d'en Perris a la Punta.

La Cantadeta va comptar un any més amb la presentació del Jordi Roura, qui tornava als actes públics després d'uns mesos allunyats d'ells. Roura donava pas a l'actuació del grup local Oreig de Mar, qui s'encarregava d'endolcir la nit a ritme de valsets, cançó de taverna i havaneres.

La Punta, el nou escenari va quedar petit per acollir a tot el públic i és que la música, la bona temperatura i el cremat convidaven a passar-hi una bona estona.

Després de la Cantadeta arribarà la Cantada a la platja, serà el primer dijous d'agost, com cada any, aquesta setmana es presentarà el cartell i també s'anunciaran els grups convidats.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar