Publicitat
Publicitat

300 persones festegen a Riells la victòria d'Espanya a l'Eurocopa

Unes tres-centes persones celebraven a Riells l'Eurocopa 2024 assolida per la selecció espanyola. Banderes, càntics i focs artificials van fer-se acte de presència. La celebració, que va comptar també amb turistes i que va allargar-se fins a la mitjanit, no va registrar cap incident.

Riells es convertia en el punt neuràlgic de la celebració un cop la selecció espanyola superava a la final Anglaterra per 2 a 1. Pràcticament, unes 300 persones, majoritàriament joves i turistes, es concentraven al final de l'Avinguda Montgó amb banderes i bufandes i sobretot amb moltes ganes de festejar aquesta Eurocopa que Espanya no assolia des de 2012.

En un dels dos carrils d'aquest punt del municipi, el de sortida, i no d'entrada, els afeccionats i les afeccionades aturaven els cotxes que passaven, fins i tot els sacsejaven. Alguns eren de nacionalitat espanyola, però també de francesa, belga i holandesa. Els vehicles no paraven de fer soroll. Tampoc van faltar els focs artificials. 

La celebració, que no va registrar cap incident, començava tan bon punt va acabar la final, cap a tres quarts d'onze de la nit, i s'allargava fins passades les dotze, moment en què el trànsit va recuperar la normalitat. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar