Publicitat
Publicitat

Ju a l'Alfolí i Mirades Blaves sobre turisme i patrimoni al Portalblau

Lurdes Boix i Rosa Duran reflexionaran  aquest dissabte sobre el patrimoni i el turisme tot navegant per la costa del Montgrí. El concert de la cantautora osonenca Ju, a l'Alfolí de la Sal, completarà un nou cap de setmana del Festival Portalblau. 

El Festival Portalblau encara un nou cap de setmana de programació, amb una novetat dins el cicle de Mirades Blaves. Aquest espai de reflexió social, cultural i mediambiental surt de les parets del Alfolí de la Sal per navegar per la costa del Montgrí, amb una sortida en barca sobre patrimoni i turisme, comandada per Lurdes Boix i Rosa Duran.

Això serà aquest dissabte dia 13 a dos quarts de vuit del vespre, amb entrades exhaurides des de fa dies. Aquest vespre serà el torn de la cantautora osonenca Ju, que actuarà a les 20 h a l'Alfolí de la Sal en un concert íntim on presentarà novetats que s'inclouran en el seu pròxim treball. 

La cantant també farà un llarg repàs a la seva trajectòria artística, que va començar el 2016 i ja compta amb dos treballs discogràfics, El Món es Mou i Bandera Blanca. El cap de setmana que ve, Portalblau ens oferirà dues propostes, la primera titulada Identitat i Metamorfosi de l'Art pel dia 19 de juliol a l'Alfolí i, en segon lloc, Els límits de l'Humor, una taula rodona de debat programada pel dia 20 a l'Alfolí amb la presència de Marc Giró

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar