Publicitat
Publicitat

Turisme programa tallers infantils cada dimecres d'estiu

La Plaça Víctor Català és l'escenari d'una de les propostes de l'àrea de turisme per aquest estiu. Cada dimecres a la tarda es programa un taller destinat a mainada on aprendran a fer pots de sal, titelles, jocs de taula, peluixos o bombes de llavors. 

Tots els dimecres d'estiu a la tarda, la mainada té una cita a la Plaça Víctor Català per aprendre i jugar a base de tallers. L'àrea de turisme de l'Escala ha proposat fins a 10 tallers diferents perquè nens i nenes  a partir de 4 anys passin una bona estona i de pas s'enduguin la seva pròpia creació a casa. 

El primer dimecres de juliol es va haver d'ajornar la cita, però ahir la proposta va ser la creació de jocs de taula amb unes fustes i retoladors. La idea final era fer un dòmino o un Memory dos jocs de taula ben clàssics. 

Els tallers infantils a la Plaça Víctor Català s'han programat pels mesos de juliol i agost, amb propostes tan variades com la de la creació d'un hotel d'insectes, pots de sal de colors, peluixos i titelles, bosses per entrepans, bombes de llavors i una gimcana pel poble. El taller de la casa d'insectes, que també estava programat per aquest juliol, s'ha ajornat per al pròxim mes d'agost.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar