Publicitat
Publicitat

Els artistes locals prenen el protagonisme a les sales d'exposicions de l'Escala

El Castell Carolingi i la Casa del Gavià acolliran des del juliol i fins a l'octubre, les exposicions d'una catorzena d'artistes que viuen a l'Escala. Aquesta setmana, es poden visitar les mostres pictòriques de Maria Alemany i Susanna Nicoletti.

Amb la temporada d'estiu i el consegüent increment de visitants, les sales d'exposicions de l'Escala esdevenen un aparador pels artistes locals. És per això, que la Casa del Gavià i el Castell Carolingi acolliran fins a principi d'octubre una catorzena de mostres amb signatura escalenca.

A les dependències ubicades al nucli antic, actualment es poden veure les obres de Maria Alemany. Una aproximació a la trajectòria de l'artista, que va iniciar-se a la pintura a 62 anys, i treballa amb un ampli ventall temàtic.

Pel que fa a la instal·lació d'Empúries, Susanna Nicoletti presenta una exposició que dialoga entre el mar escalenc i el terreny muntanyós del pre-Pirineu. Hi ha des de gravats fins a collage, acrílics i inclús dues escultures.

Ambdues mostres es poden visitar fins aquest diumenge. L'obertura de la Casa del Gavià és de cinc a vuit de la tarda entre setmana, i dissabte també de deu a una del migdia. En canvi, el Castell Carolingi l'horari és de deu a quatre, i de sis a nou de la tarda. Després d'uns dies amb l'entrada i sortida de visitants, les artistes es mostren satisfetes per poder mostrar al públic les seves creacions, sobretot, en espais on hi ha una gran afluència.

El cicle d'estiu continua, i les següents exposicions a instal·lar-se a les dependències de titularitat municipal seran les de Marc Ayats i Josep Faig Sureda. S'inauguraran el dimarts 16, i restaran disponibles fins al 28 de juliol.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar