Publicitat
Publicitat

Els casals d'estiu dels clubs esportius ja roden

El Club de Bàsquet l'Escala, el Club de Tenis i el Club Nàutic ofereixen dos mesos de casals d'estiu per la mainada. Les activitats combinen l'esport, el lleure i les activitats per fomentar l'amistat i la convivència. Totes tres propostes han tingut molt d'èxit d'inscripcions i participació.

La raqueta, la pilota i el rem són les eines que tindrà la mainada aquest estiu per gaudir de l'esport. Els diferents clubs esportius de l'Escala  han preparat casals per a nens i nenes d'entre 4 a 18 anys amb  els objectius d'activar el cos, fomentar la convivència i també conèixer l'entorn de l'Escala. 

El Club Nàutic l'Escala, el Club Tenis l'Escala i el Club Bàsquet l'Escala són les 3 entitats esportives que han planificat casals d'estiu pels mesos de juliol i agost. Els casals ja fa entre una i dues setmanes que estan en marxa i des de la direcció d'aquests clubs fan un molt bon balanç de la participació. 

L'objectiu principal dels casals és el foment i la pràctica de l'esport, però també el fet de crear un bon entorn de convivència i també conèixer l'Escala, amb sortides i diferents activitats pel poble. 

En els casals del Club Nàutic s'hi han programat dues opcions, la del casal de multi-activitats nàutiques i els cursos de formació, que són l'essència i el producte estrella d'aquest estiu. 

El Club Tenis l'Escala també ha apostat per separar les activitats entre l'opció de multiesport i activitats culturals i l'estage de competició. 

Aquests casals esportius d'entitats privades complementen l'oferta de lleure d'aquest estiu que també té com a protagonista els 3 casals públics de caire municipal.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar