Publicitat
Publicitat

La cultura i la transformació social a Mirades Blaves



Marta Esteve revela el poder transformador de la cultura a la nostra societat, en una xerrada a l'Alfolí de la Sal, inclosa dins el cicle de Mirades Blaves del Festival Portalblau. Dissabte 13, Lourdes Boix i Rosa Duran, s'embarcaran per portar una sessió de Mirades Blaves molt marinera. 

El Festival Portalblau fa una aposta ferma per la reflexió social, cultural i ambiental dins del cicle de xerrades Mirades Blaves. El passat dissabte l'Alfolí de la Sal va acollir la xerrada Cultura i Transformació Social de Marta Esteve, directora de la Fundació Carulla. 

La cultura com a arma social n'ha estat el fil conductor. Un camí per impulsar la tolerància i la cohesió social a través de les diferents formes d'expressió cultural. 

Un dels missatges que planava al llarg de tota l'exposició de Marta Esteve, és la necessitat de protegir la cultura, per tal que aquesta sigui el motor de canvis socials i enriqueixi la vida comunitària. En aquest sentit, el Festival Portalblau, aquest cicle de reflexió social de Mirades Blaves i la música són un gran exemple d'unió cultural dels pobles de la Mediterrània.

El pròxim dissabte 13 de juliol, Mirades Blaves es trasllada a mar, amb la participació de Lurdes Boix i Rosa Duran a la conferència Patrimoni i Turisme, que tindrà lloc en un marc ben especial, embarcats per la costa del Montgrí

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar