Publicitat
Publicitat

Música i petons es troben a Portalblau

La soprano siriana Aseel Massoud i l'espectacle Love For Free han estat les propostes del festival Portalblau per al primer cap de setmana de juliol. Divendres, Aseel Massoud exhauria les entrades a l'Alfolí de la Sal, i dissabte al vespre, amb llamps i trons de fons, l'amistat i l'amor es van trobar a La Riba. 

Síria i Catalunya es van unir divendres al vespre per la veu de la soprano Aseel Massoud i els músics Ahmad Dyab i Manel Ruiz. Una proposta guanyadora del festival Portalblau que havia exhaurit les entrades a l'Alfolí de la Sal, ja fa setmanes. Amb una sala totalment plena i el públic entregat, la soprano va fusionar diferents àries d'òpera internacionals, catalanes i sirianes.  

Aquest concert forma part de les propostes de petit format que Portalblau programa a l'Alfolí i al Clos del Pastor per aquest mes de juliol. Uns recitals inspirats 100% en l'essència d'un festival mediterrani i que potencia els nous talents d'aquí i d'allà. L'èxit de taquilla de les dues darreres actuacions, Júlia Colom i Aseel Massoud, és l'avantsala dels caps de cartell del festival. El ritme de vendes d'entrades pels pròxims concerts està superant totes les expectatives. 

Dissabte al vespre, Portalblau es traslladava al carrer, i la Riba era l'escenari triat per portar en obert l'espectacle Love For Free de la companyia Arts for Liberation. Un espectacle de reflexió social sobre la cohesió social, l'amistat, la diversitat i inclusió, amb les abraçades com eina alliberadora.

El cap de setmana de Portalblau es tancava amb la conferència de Marta Esteve dins el cicle Mirades Blaves. Una xerrada de la qual demà en farem una crònica més detallada als serveis informatius. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar