Publicitat
Publicitat

Nova trobada d'intercanvi de xapes de cava a L'Escala

La sala gran del CER, va acollir diumenge la trobada anual d'intercanvi de plaques de cava. Una activitat molt concorreguda i on enguany la secció de ceràmica del CER és la protagonista amb xapa i etiqueta de cava pròpia.

El CER ha acollit la jornada anual d'intercanvi i adquisició de plaques de cava, una activitat consolidada dins el calendari escalenca que ha acollit més de 50 persones a la sala del CER de l'Escala. Segons l'organització l'activitat ha estat tot un èxit, perquè actualment reunir un centenar de persones en un mateix espai d'intercanvi costa, ja que les noves tecnologies permeten pactar les trobades o fins i tot fer intercanvis digitals. 

L'objectiu d'aquesta activitat és facilitar un espai de trobada amb els col·leccionistes, i per fer la proposta més atractiva cada any es presenta una placa de cava commemorativa per afegir a les col·lacions privades. Enguany s'ha escollit la secció de ceràmica del CER, per il·lustrar l'etiqueta i les noves xapes de cava.

El col·leccionisme de plaques de cava és una afició que va començar al voltant dels anys 80, amb nombroses trobades setmanals, festives, d'intercanvi i diferents catàlegs i publicacions. Una proposta amb molts aficionats on cada un busca la seva col·lecció particular i és que actualment hi ha moltes opcions, plaques molt valuoses i estratègies de màrqueting per part de les caves com per exemple oferir caixes de sis ampolles, totes amb xapes diferents.  

Per a més informació, estar al dia amb nous dissenys o saber quina serà la pròxima trobada es pot consultar el web xapes.net.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar