Publicitat
Publicitat

Aseel Massoud i Marta Esteve en un cap de setmana de Portalblau

El primer cap de setmana de juliol ens porta tres actes dins el festival Portalblau. Avui al vespre el concert de la soprano siriana Aseel Massoud, demà una nova entrega del cicle de Mirades Blaves amb Marta Esteve i l'espectacle de carrer Love for Free. El festival ja ha esgotat les entrades pels concerts de Mishima i Ginestà.

El Festival Portalblau de l'Escala encara el primer cap de setmana de juliol amb tres actes dins la seva agenda d'espectacles, conferències i concerts. Dissabte passat fou Júlia Colom qui passava per l'escenari de l'Alfolí de la Sal i avui divendres a les 20 h serà la soprano siriana Aseel Massoud  acompanyada d'Ahmad Dyab i Manel Ruiz, que  presentaran el projecte trencadís, un concert amb entrades exhaurides des de fa dies.   

Per dissabte, a les 19 h i a l'Alfolí,  hi ha programada una nova conferència dins el cicle de Mirades Blaves, l'espai que reserva el festival per a la reflexió ambiental, cultural i social. Marta Esteve, directora de la Fundació Carulla, en serà la protagonista. Ella ens portarà una reflexió del paper de l'expressió artística, les tradicions i les interaccions humanes sobre els reptes de la desigualtat, els drets humans i la transformació social. 

Sergi Estebanell serà el protagonista de l'espectacle de carrer Love For Free, que traslladarà a partir de les 20 h a la Riba, una peça multicultural, de cohesió social, de diversitat i inclusió. Amb un plantejament tan senzill com fer un petó a una persona qualsevol del carrer,.

La programació del Festival Portalblau seguirà el 12 de juliol amb el concert de la cantautora osonenca Ju i el 13 amb la ruta marítima de patrimoni i turisme amb Lurdes Boix i Rosa Duran. El festival porta un molt bon ritme de venda d'entrades i els concerts de Mishima i Ginestà ja tenen totes les localitats exhaurides. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar