Publicitat
Publicitat

Un estiu musical amb la Batuscala i les Nits temàtiques del CER

L'Escala viu un estiu intens amb moltes activitats musicals, entre elles opcions de gran format i altres més participatives com: les Cercaviles de la Batuscala o les nits temàtiques del CER. Les dues propostes de quilòmetre zero han arrancat amb moltes ganes i amb l'agenda completa fins a l'agost.

L'Escala ha donat oficialment la benvinguda a l'estiu, amb una programació d'activitats àmplia i variada. Entre elles la Batuscala i les Nits temàtiques del CER, propostes de quilòmetre zero per ambientar les tarda i nits del municipi. El grup de percussió col·labora un estiu més, aportant  el seu ritme i alegria als carrers de l'Escala.

Batuscala ha programat un total de quatre sortides, dues el juliol i dues més a l'agost repartides entre el nucli antic i la zona comercial del Riells. Cada sortida serà diferent i és que amb l'estiu i la feina l'associació no pot comptar sempre amb tots els components del grup.

I així sonava el primer concert de les Nits temàtiques del CER, són elsThe Jazz Van un grup local sorgit de l'escola de Música el Gavià. Un concert que donarà pas al llarg del juliol a un espectacle de màgia, boleros, rock o el cor Indika.

Enguany el CER només ha programat concert els dijous del mes de juliol, l'agost la junta s'agafa vacances de les Nits temàtiques per centrar-se en altres projectes. S'ha preparat així tot aprofitant el mes de vacances del Bar, per no deixar el CER sense activitat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar