Publicitat
Publicitat

l'Escala acull aquest juliol dues campanyes de donació de sang

La Sala Polivalent ha acollit la primera donació de sang i plasma programada per aquest mes a l'Escala. En una temporada especialment delicada per la baixada de reserves, la segona oportunitat serà el pròxim 25 de juliol a la Plaça de l'Univers de Riells. 

L'Escala ha fet una primera sessió de donacions de sang a la Sala Polivalent, on al llarg d'ahir a la tarda van anar circulant els donants de sang i plasma. Aquesta campanya no serà l'única ni de l'estiu ni d'aquest mes perquè el pròxim 25 de juliol s'instal·larà un autobús de donació a la Plaça de l'Univers de Riells. 

L'estiu és una temporada especialment delicada per les donacions de sang, la sortida de vacances i la calor fan baixar la taxa de donants i això preocupa especialment a l'àrea del Banc de Sang i Teixits. Des d'aquest departament de salut agraeixen especialment als voluntaris i voluntàries donants de sang 

Com en cada sessió de donació hi havia la possibilitat de donar sang o bé donar plasma. Els voluntaris i voluntàries després de completar un petit formulari i un qüestionari mèdic passaven a l'espai de donació. Un cop finalitzades les extraccions els responsables mèdics classificaven i conservaven degudament el material i els donants recuperaven forces amb un refrigeri. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar