Publicitat
Publicitat

El MEDFOTO ja té finalistes

L'edició 2024 del Medfoto dona a conèixer les 36 fotografies finalistes de la quarta edició. Enguany s'han presentat més de mil quatre-centes propostes sota el tema  "El mar i les persones".

Aquestes  són algunes de les  imatges finalistes  del Medfoto 2024, el Concurs Internacional de Fotografia de la Mediterrània. La temàtica d'enguany és  "El mar i les persones".

L'organització ha donat a conèixer les 36 imatges i els tres relats escollits  pel jurat format per sis experts en els camps de la fotografia i el medi marí.

Aquest any el nombre de participants ha augmentat un 11% respecte a l'any anterior,  s'han reunit prop de 1.400 propostes fotogràfiques, procedents de països d'arreu d'Europa.

El Medfoto repartirà entre les propostes guanyadores uns 4.000 euros en premis, inclosos dos guardons especials per a les fotografies fetes a la Costa Brava o a l'Escala. Aquests premis especials poden ser un cap de setmana al càmping la Ballena Alegre, una experiència especial a l'Escala o d'altres activitats.

En un acte que se celebrarà el 27 de juliol al Club Nàutic l'Escala es donaran a conèixer les fotografies guanyadores d'aquesta quarta edició, i també s'exposarà la selecció final,  que es podran visitar a la Sala de Juntes de l’entitat fins al 8 de setembre de 2024.

Ja ha començat la votació del "Premi Popular" a través de l'Instagram, a @medfotocontest. El termini per poder clic a "m'agrada" a les fotos s'allarga fins al 10 de juliol.

El concurs està coorganitzat per la Fundació Alive i el Club Nàutic L’Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar