Publicitat
Publicitat

Últims actes de la Festa de la Música

Els Gegants i el grup Oreig de Mar, actuen a Riells dins els actes de la Festa de la Música 2024. La seva participació va quedar ajornada inicialment per la Tramuntana del diumenge de revetlla. L'edició 2024 de la Festa de la Música es dona per tancada, però ja s'està treballant i confeccionant la seva pròxima edició.

La Festa de la Música, organitzada per a la UBET i SotaSons Empordà ha pogut finalment tancar la seva programació. La Tramuntana va fer ajornar part de les activitats de Riells, com la cercavila de la Colla Gegantera i el concert d'havaneres del grup Oreig de Mar. Dues activitats reprogramades immediatament pel cap de setmana de Sant Pere. El temps va respectar i les propostes es van poder presentar sense cap problema. Demostrant que el treball en equip i amb la bona sintonia de les associacions es poden organitzar propostes interessants.

La Festa de la Música, dona ara sí per tancada la seva programació de 2024 i ja treballa amb la de 2025,  ja que  la proposta s'ha estrenat per quedar-se. 

Amb aquesta proposta consolidada, l'Escala s'afegirà a una llarga llista de països, que cada 21 de juny celebren el dia de la Música o la Festa de la Música per donar la benvinguda a l'estiu. Una festa popular i gratuïta amb una programació allunyada dels grans festivals, que sempre coincideix amb el solstici d'estiu, símbol de naturalesa i bones collites. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar