Publicitat
Publicitat

Es celebra el primer dels tres concerts del 25è aniversari del Cor Indika

L'església de Sant Martí d'Empúries acull el primer dels tres concerts de celebració del 25è aniversari del Cor Indika. El segon serà el 20 de juliol i el tercer coincidirà amb la Festa de la Sal, també dia de comiat de Ramon Manent com a director del cor.

Aquest 2024 el Cor Indika celebra el seu 25è aniversari. Nascut a l'Escola Municipal de Música El Gavià, compta amb una llarga trajectòria i amb un bon gruix de components, dirigits per Ramon Manent, que hi han participat durant tots aquests anys.

Per celebrar-ho s'han organitzat fins a tres concerts on es vol mostrar l'ampli repertori de la formació, inclosos temes que s'han volgut recuperar del cançoner popular.

El primer dels concerts s'ha celebrat a l'església de Sant Martí d'Empúries amb el nom de 'Cançons d'ací i d'allà'.

Els dos pròxims concerts se celebraran el 20 de juliol al CER i el 20 de setembre dins la celebració de la Festa de la Sal. Igualment que el primer, s'han escollit temàtiques representatives del Cor Indika durant aquests 25 anys.

Coincidint amb l'últim concert i la Festa de la Sal, Ramon Manent deixarà la direcció del Cor Indika.  Tot i ser l'ànima de la formació musical, explica que la continuïtat està assegurada i que ja ha buscat un relleu per estar al capdavant del cor.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar