Publicitat
Publicitat

Alternativa per l'Escala celebra el primer any a l'ajuntament

Alternativa per l'Escala celebra el primer any a l'ajuntament valorant en positiu l'experiència i amb satisfacció pels reptes assolits. L'objectiu de la formació és créixer i entrar al govern municipal la pròxima legislatura.

Alternativa per l'Escala es va presentar per primera vegada a les eleccions municipals  l'any passat i es va convertir en la primera formació que assolia 2 regidors en la seva estrena al consistori.

Coincidint amb el primer aniversari s'ha volgut agrair el suport dels simpatitzants en un acte on s'han recordat les principals fites d'aquest primer any i s'ha ofert un aperitiu.

En l'acte han intervingut la segona regidora de la formació,  Mireia Monterde, i Martí Guillem, també membre de la llista.

S'ha aprofitat per presentar el primer número d'un butlletí trimestral que informarà de les accions que proposa Alternativa.

Des d'Alternativa s'és especialment crític amb l'acció de govern pel que fa a les inversions. Es creu que la gestió no és la correcta.

Ha passat un any de legislatura i en queden tres més. Es parla de necessitat de canvis importants a l'hora de gestionar el municipi, treballant per tal de poder governar després de les pròximes eleccions.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar