Publicitat
Publicitat

La primera festa de la música dona la benvinguda al solstici

Sota Sons Empordà i la UBET han unit forces per organitzar la primera festa de la música a l'Escala. Seran tres dies d'actuacions i cercaviles per diferents locals de l'Escala, que culminaran el diumenge amb diferents concerts que posaran la música a la revetlla de Sant Joan. 

Aquest vespre es donarà el tret de sortida a un cap de setmana 100% musical. La UBET i Sota Sons Empordà organitzen la primera Festa de la Música de l'Escala, just coincidint amb l'arribada del solstici d'estiu i la revetlla de Sant Joan. Un divendres, dissabte i diumenge on la música s'escamparà per diferents locals de l'Escala i també pels carrers, amb un parell de cercaviles amb batukada.  

El festival surt de la sinèrgia entre la UBET i Sota Sons Empordà, una iniciativa arriscada però que ha tingut tot el suport de l'Ajuntament i socis de la UBET per tirar-la endevant.

La Festa de la Música començarà aquest vespre al bar del CER de l'Escala amb una vetllada musical dedicada al solstici d'estiu i la música negra

Dissabte i diumenge les actuacions es repertiran per diferents locals de l'Escala i també diferents horaris , des del centre fins Riells i Empúries. Reaggae, soul, cumbia, música electrònica, havaneres i la música popular de les batucades i cercaviles en seran els estils protagonistes repartits als concerts de vermut i els del vespre i nit. Des de la UBET es destaca especialment la implicació del teixit comercial de Riells, amb més de 40 comerços implicats. 

La Festa de la Música s'allargarà fins la nit de la revetlla de Sant Joan, amb actuacions fins la 1h, gràcies a un permís especial per part de l'Ajuntament. El centre social de la revetlla serà el Camp dels Pilans, però hi hauran actuacions, al CER, el Frankfurt l'Escala,  L'Olivia i el Bretta. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar