Publicitat
Publicitat

En Peret i la Maximeta animen la sortida de la pedalada popular

En Peret i la Maximeta han estat presents a la pedalada popular que s'ha fet aquest diumenge. Els gegants de l'Escala, que van acompanyar els vint inscrits a la sortida, van donar un toc festiu a la jornada. L'activitat va anar a càrrec del Club d'Atletisme Flama91 i el Club Esportiu l'Escala.

La pedalada popular ha reunit vint persones, la majoria canalla. És un acte que es va ajornar en el seu moment a causa de la pluja. Aquesta vegada, el temps ha respectat tot i que el sol no va fer acte de presència. És una activitat més que proposen el Club d'Atletisme l'Escala-Empúries Flama91 i el Club Esportiu l'Escala amb el suport de l'Associació Camp dels Pilans i Ajuntament. L'objectiu és fer esport regularment.

Abans de donar el tret de sortida a la pedalada, en Peret i la Maximeta, els gegants de la colla gegantera de l'Escala, i també les anxovetes, van ballar dues cançons per donar-li un toc més festiu. 

El recorregut va passar, per exemple, per Cinc Claus i Viladamat. Un cop arribat novament al centre neuràlgic de la pedalada, el Centre Cívic Pilans, que va ser el punt de sortida i arribada, els inscrits van agafar forces amb una botifarrada.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar