Publicitat
Publicitat

Selectivitat: matemàtiques complicades, i es pot repetir un exercici de literatura

Un total de 31 alumnes de l'institut El Pedró s'han examinat aquesta setmana de la Selectivitat. La prova de matemàtiques ha estat la més complicada, segons els joves, i a causa d'un error es podrà repetir un exercici de literatura castellana.

Han estat tres dies consecutius de proves d'accés a la universitat (PAU) i ara, l'alumnat de segon de batxillerat només els queda esperar que es facin públiques les notes. Els resultats es coneixeran el 19 de juny, i les matriculacions es podran efectuar la segona setmana de juliol.

Enguany, un total de 31 estudiants d'El Pedró de l'Escala s'han examinat de la Selectivitat. Ho han fet a l'Institut Narcís Monturiol de Figueres i la sensació general ha estat bona. En concret, la prova de matemàtiques de l'àmbit científic ha resultat la més complicada pels joves.

La Selectivitat a Catalunya ha transcorregut sense incidències descades, exceptuant d'un error a l'examen de literatura castellana. De fet, en una de les dues opcions es preguntava per un poema de Luis de Góngora, que no constava en el temari. Per això, els matriculats tenen la possibilitat de tornar a realitzar l'exercici, el dimecres de la setmana vinent

Aquest curs, 34 alumnes de l'institut El Pedró han obtingut el títol de batxillerat. S'han examinat de la Selectivitat 31, mentre que els altres tres han optat per cursar un cicle formatiu i no presentar-s'hi. Segons el centre, són dades similars als anys anteriors. Per aquells estudiants que vulguin millorar la nota o hagin hagut de recuperar alguna assignatura, la convocatòria extraordinària de les proves d'accés a la universitat serà del 3 al 5 de setembre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar