Publicitat
Publicitat

Es constitueix la primera taula de treball entre Acció Climàtica i Empordà Turisme

Empordà Turisme s'ha reunit aquest dimecres amb el conseller en funcions d'Acció Climàtica per abordar temes que preocupen els seus socis. La trobada s'ha formalitzat a la nova seu de l'associació, que s'ubica a l'entrada nord de l'Escala.

La reunió entre Empordà Turisme i el conseller en funcions d'Acció Climàtica, David Mascort, s'ha estès gairebé dues hores i entre els temes que s'han posat sobre la taula, ha destacat la gestió de l'aigua o la implantació d'energies renovables. En definitiva, l'associació pretén establir un contacte directe amb el departament, perquè els seus gairebé 300 socis puguin traslladar-hi dubtes i alhora, siguin partícips de les decisions que es prenguin des de la Generalitat i afectin el sector.

La trobada d'aquest dimecres ha esdevingut la primera taula de treball entre ambdós ens. Hi han assistit representants tant de l'àmbit públic com privat, des de l'Associació de Càmpings o els Clubs Nàutics fins a alcaldes de la zona o dels parcs naturals. Tots ells s'han instat a efectuar reunions periòdiques, per tal de contribuir "en la gestió del territori". Es vol fomentar un turisme sostenible a l'Alt i Baix Empordà, i per això, s'ha ressaltat la necessitat de crear un pacte territorial per a la gestió òptima de recursos, especialment de l'aigua.

Amb la taula de treball, també s'ha inaugurat la nova seu d'Empordà Turisme. Les instal·lacions s'ubiquen a l'antiga oficina de turisme de l'Escala, que presideix l'entrada nord de la localitat. A diferència del seu predecessor, ara s'oferirà servei a la ciutadania durant tot l'any.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar