Publicitat
Publicitat

Eric Quesada penja els guants trenta anys després

Eric Quesada ha penjat els guants trenta anys després. El porter ha tancat l'etapa del futbol amb tres ascensos, el darrer amb el segon equip del seu poble a la Tercera Catalana. Durant aquest temps a l'Escala, Sant Pere Pescador i Viladamat ha conegut companys que ara són amics.

El porter Eric Quesada ha deixat el futbol als 34 anys. L'escalenc en feia pràcticament trenta que trepitjava els camps de futbol. El darrer partit que ha disputat ha estat el de l'ascens a la Tercera Catalana contra el Verges, un derbi que va reunir més de mil espectadors.

L'altre ascens que va viure amb l'Escala va ser fa una dècada a Can Gibert (curs 2023-14). Va ser l'ascens històric a la Primera Catalana amb Pitu Batlle a la banqueta, una plantilla que hi havia jugadors com Salam, Josep CostaCarles GiménezJosep Molinas, Pau Ribas, Botxi Minic, Marc Gasull, Ricard Ferrer, Àngel Bustins i Sile Camara.

Quesada també ha jugat a Figueres, Sant Pere Pescador i Viladamat amb qui marcava el seu segon gol de camp a camp a Cadaqués. El primer va ser a Vilabertran quan jugava a futbol7.

El porter ja s'havia acomiadat dels afeccionats en el darrer partit de lliga contra el Ventalló, però l'Escala ha hagut de jugar dos partits més perquè no va assolir el campionat del grup 2 de la Quarta Catalana.

Quesada ens ha confessat que guarda els primers guants en un marc.

Després de tres dècades jugant a futbol, ara té altres prioritats.

Aquest cap de setmana, però, Quesada té un altre partit. Serà diferent, especial. Serà a Viladamat.

L'entrevista sencera a les pàgines web de Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar