Publicitat
Publicitat

Novetats al Club Nàutic l'Escala

El Club Nàutic l'Escala reclama ampliar la bocana del port per millorar el recer interior en dies de temporal de llevant o tramuntana. El club ofereix fer-se càrrec del projecte si la generalitat li allarga la concessió.

La bocana del port de l'Escala és massa oberta i no atura prou els embats del mar en dies de temporal de llevant o de tramuntana. Des del Club Nàutic l'Escala fa temps que es reclama a Ports de la Generalitat una solució al respecte, que no s'ha vist atesa, almenys fins ara. Però la cosa podria canviar, segons va explicar el president del club, Narcís Carreras, a l'entrevista del programa "Parlem" de Canal 10 Empordà.

Segons va explicar Carreras, la Generalitat ja hauria admès a tràmit el projecte de millora de la bocana, i la qüestió podria desencallar-se en un futur no massa llunyà.

Abans, però, el club viurà noves experiències esportives com el mundial de vela de classe RS21, un tipus d'embarcació veler de 7 metres d'eslora tripulada per 4 persones, que recalarà a l'Escala aquest estiu.

A banda de les competicions, aquest any 2024 el club s'ha adherit a la xarxa catalana de seguiment i marcatge de fauna aquàtica.

I, sensibles amb el medi, el club ha incorporat als seus objectius l'adhesió al Surfing for Science.

El Club Nàutic l'Escala bull d'activitat tot l'any, especialment a l'estiu. Dissabte vinent té una cita especial amb una nova edició del Marina Day, una bona ocasió per acostar-se i gaudir del port.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar