Publicitat
Publicitat

El CER vol certificar la salvació a Madrid i el futbol vol fer soroll a Hospitalet

Nova final per assolir la permanència pel CTT CER l'Escala aquesta tarda a les sis de la tarda a la pista del San Sebastian de los Reyes. Pel que fa a futbol, l'Escala intentarà fer-la grossa a Hospitalet i en bàsquet, el sènior femení continuarà lluitant pel títol. Aquesta jornada rep l'Espanyol Coras.

La jornada comença avui divendres amb el tennis taula. El CER l'Escala juga a les sis a la pista madrilenya del San Sebastian de los Reyes. És un enfrontament entre dos rivals directes i són dos dels set equips que lluiten per salvar-se quan queden tres jornades per acabar la lliga. Els escalencs són vuitens amb 16 punts i els madrilenys són desens amb 14.

El FC l'Escala busca fer soroll a Hospitalet. Cos tècnic i jugadors aniran a per totes. Tenen més a guanyar que a perdre. Els rivals són segons, van guanyar a l'Escala per 2 a 3, però venen de perdre 3 a 2 contra el Girona B. En canvi, els d'Aday són sisens amb dotze punts menys respecte als barcelonins, però venen de guanyar per 4 a 2.

Per cert, Aday torna a Hospitalet, un club que va defensar de 2011 a 2013. El partit es podrà seguir diumenge a les 12.25 h per Canal10 Empordà. Pel que fa al segon equip s'ha proposat retrobar-se amb la victòria aquest diumenge a dos quarts de cinc al camp del Siurana. Els de Salam volen passar pàgina de les derrotes contra Camallera i Vilamalla.

En bàsquet, el sènior femení rep demà dissabte a les cinc l'Espanyol Coras amb l'objectiu de continuar lluitant pel títol. I el masculí jugarà tot seguit contra el Bescanó B. Per cert, els de Sergi Jambert diumenge a la tarda, també a casa, recuperen un partit ajornat contra el Vilablareix.

I en motos, aquest cap de setmana, el pilot del CER, Joel Plasencia comença temporada a Menàrguens.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar