Publicitat
Publicitat

Balanç cuina de nadal 2019

Ahir a la nit va tancar-se una nova edició de la Mostra de Cuina de Nadal, un any on només han participat professionals de la cuina i afeccionats. Per l'edició de 2020 es proposaran certs canvis, ja que la mostra arriba als 25 anys.

La Mostra de Cuina de Nadal va tancar ahir a la nit la seva edició número 24, amb una participació i un nivell semblant a l'edició anterior. Dos dies on professionals i amateurs han compartit fogons, per ensenyar propostes culinàries per aquests dies de festa.

La sessió d'ahir va comptar amb més públic que el primer dia i va comptar amb propostes com els Raviolis de pasta wando farcits de bolets i gambes del Restaurant Orígens. Laura Garcia va fer una demostració de com fer torrons amb Thermomix, així va ensenyar a fer torró de xocolata i taronja i torró de galetes oreo. La proposta vegana de la nit va ser a càrrec de Sebi Mandala i el seu vegan carrotcake. Aquest any per primera vegada i participava el Mos amb una recepta molt nadalenca Fileta de vedella amb parmentier i fetge. Tancava la nit Gemma Sanchez i els seus brunyols de poma. Una sessió de cuina molt completa i molt ben rebuda pel públic assistent, que com cada any al final de la mostra podien tenir sort i emportar-se el sopar a casa si eren els agraciats del sorteig. La propera edició serà la número 25, una xifra molt especial i per la qual és volen introduir certs canvis a la mostra. 

 

Totes les receptes es podran seguir per canal 10 empordà a partir de la propera setmana. 

Comentaris de l'àudio



© 2025 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar