Publicitat
Publicitat

Primer dia de la Cuina de Nadal 2019

Un any més s'ha celebrat la Mostra de la Cuina de Nadal. Una de les activitats tradicionals prèvies a les festes nadalenques a l'Escala on hi participen tan cuiners professionals com cuiners amateurs. La primera jornada ha comptat amb prop d'una trentena de participants. 

La 24ena mostra de Cuina de Nadal ha arrencat aquest dilluns amb la primera jornada on hi ha participat prop d'una trentena de persones. La cuina i el menjador de l'escola Empúries han acollit la 24ena edició d'una de les tradicions nadalenques de l'Escala. Aquesta primera jornada ha comptat amb la presentació de la regidora i 2na tinent d'alcalde, Marta Rodeja, qui en el seu discurs ha agraït la participació i implicació dels participants. 

En aquesta primera jornada hi han participat tan restaurants com cuiners afeccionats. Un d'ells el restaurant el Roser II qui ha presentat una Crema de castanya, vieira, cansalada, tòfona i aire de rostit. El xef s'ha encarregat d'explicar com es fa per cuinar aquest "aire de rostit". 

Tot seguit la Neus Galceran, una participant habitual de la mostra de cuina de nadal, ha presentat un pastís salat de colors. 

I no hi podia faltar, el restaurant guanyador de la Ruta de la Tapa l'Anxova. El Dell'arte que ha presentat aquesta tapa al públic assistent i posant al descobert el secret de l'èxit d'aquesta tapa.

Finalment, la mostra ha acabat amb el plat del restaurant el Remanso que no s'ha volgut perdre la cita. Els xefs han preparat un plat original i diferent provinent de la cuina sudamericana. Es tracta d'una picanya, una part de la vedella molt tendre, farcida amb verduretes. 

Com cada any, la jornada ha acabat amb el sorteig dels plats que preparats entre el públic assistent. 

Avui dimarts, es durà a terme la segona jornada de la mostra amb la participació dels restaurants Orígens i Mos i a títol individual, la Laura Garcia amb una recepte de turró, Sebi Mandala que participarà amb un plat vegà i la Gemma Sànchez amb brunyols. 

Comentaris de l'àudio



© 2025 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar