Publicitat
Publicitat

Més de 150km de camins de ronda per unir França i La Costa Brava

L'associació Camí de Mar de la Costa Brava projecta unir més de 150 km de costa, entre la Catalunya Nord i el Maresme a través dels seus camins de ronda  vora el mar. El projecte pretén rehabilitar i connectar els diferents trams entre Argelers i Malgrat de Mar. 

Més de 150 kilòmetres de camins vora el mar sense interrupcions per unir França i Catalunya. Aquest és l'ambiciós projecte que l'Associació Camí de Mar de la Costa Brava vol fer realitat els pròxims anys. La proposta es va presentar en el 1r congrés de patrimoni i obra pública celebrat a  Madrid i Toledo l'any 2023.  

L'objectiu és rehabilitar i unir en un únic camí de ronda els prop de 250 km que separen el poble francès d'Argelers i el maresmenc de Malgrat de Mar. El primer diagnòstic estableix que més de 150 km d'aquests camins es troben en bon estat i més de 60 km necessiten una intervenció urgent. 

La ruta es presenta com un itinerari de 3 trams amb 14 etapes, un recorregut dissenyat per unir el paisatge litoral, espais naturals, cultura i patrimoni. El projecte, a part de presentar el disseny dels itineraris també, fa una diagnosi de l'estat actual i de les intervencions a realitzar. 

L'Escala veu amb bons ulls la proposta i estudia incorporar al projecte els prop de 10 km de camins de ronda que ressegueixen el seu litoral.

L'Associació Camí de Mar de la Costa Brava té disponible al públic tota la informació del projecte a la seva web

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar