Publicitat
Publicitat

'Més lloc per a la fosca. Una lectura ecocrítica de Solitud' a l'Alfolí

L'Alfolí de la Sal de l'Escala acull fins al 9 de juny l'exposició 'Més lloc per a la fosca'. La mostra ofereix una relectura de l'obra 'Solitud' de Caterina Albert, que connecta diferents aspectes de la natura des del seu vessant més gòtic, amb l'univers literari i visual de l'autora escalenca.

L'obra Solitud de Caterina Albert és el punt de partida de l'exposició 'Més lloc per a la fosca'. La mostra, que es pot visitar a l'Alfolí de la Sal fins al 9 de juny, ofereix una lectura ecocrítica de la novel·la, és a dir, connecta l'actual crisi ecològica i el pensament contemporani de l'ecofeminisme i les posthumanitats amb el relat de l'escalenca. Hi participen un total de sis artistes, que treballen diferents llenguatges i disciplines, amb Elvira Prado com a comissaria.

A la mostra s'estableix un diàleg entre apunts sonors, peces audiovisuals i inclús art digital amb l'univers literari i visual de Caterina Albert. Alhora, es vol visibilitzar el treball plàstic, que també va cultivar l'escriptora, i que ha restat a l'ombra.

'Més lloc per a la fosca' és una exposició que ha estat coproduïda pel Bòlit–Centre d'Art Contemporani de Girona, el Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí i el Museu de l'Escala. La mostra en el municipi empordanès es va inaugurar aquest dissabte a la tarda, amb la presència de les artistes i representants del consistori.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar