Publicitat
Publicitat

Recollida de signatures al mercat contra la venda de Can Ramis

Els partits de l'oposició, Alternativa per l'Escala, ERC, Gent de l'Escala i Junts, munten parada al mercat del diumenge per informar i recollir signatures contra la venda de Can Ramis. És el darrer acte reivindicatiu abans que l'adjudicació de la subhasta d'aquest immoble passi pel proper ple ordinari d'abril.  

l'oposició en bloc, Alternativa per l'Escala, ERC, Gent de l'Escala i Junts,  ha escollit el mercat del diumenge per fer el darrer acte informatiu i de recollida de signatures contra la subhasta del immoble de Can Ramis. La campanya que va començar el passat mes de març i ja ha recollit prop de 200 signatures, ha fet  parada en un indret tan concorregut com el mercat, un punt estratègic just abans que en el proper ple ordinari s'adjudiqui definitivament la subhasta. 

Segons els promotors d'aquesta campanya ja s'ha aconseguit el que van definir com a principal objectiu, donar a conèixer al poble, què estava passant amb el  procediment de subhasta de la casa que va ser la llar del pintor Rafel Ramis. 

Malgrat que en el proper ple s'aprovi definitivament l'adjudicació de la subhasta del immoble, l'oposició considera que s'ha de seguir informant del que ells consideren un mal modus operandi per part de l'equip de govern.


Les signatures s'entregaran abans del proper ple ordinari, que està marcat en el calendari pel proper dia 29 d'abril

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar