Publicitat
Publicitat

El Petit Príncep en ràdioteatre

Gran estrena del muntatge de radioteatre “Entrem en directe a l’Asteroide B612” del grup de lectura de teatre de la biblioteca, dirigit per Anna Casas i amb Cristina Cantal en el paper de Petit Príncep. Demà, diada de Sant Jordi, es podrà escoltar íntegrament per Ràdio l’Escala. 

"El Petit Príncep: entrem en directe a l'Asteroide B612" ha estat una adaptació de l'obra més universal d'Antoine de Saint-Exupéry, El Petit Príncep, una narració aparentment per a infants que amaga intencions molt més profundes que conviden a fer-ne una lectura adulta.

Al muntatge que es va poder veure divendres a l'Alfolí de la Sal, s'ha partit del Petit Príncep i tots els seus personatges per fer-ne una lectura particular amb textos escrits pels mateixos actors i actrius del grup Llegir el Teatre. Bàsicament son preguntes que els diferents personatges dirigeixen al Petit Príncep i les respostes que aquest els podria adreçar.

Tot parteix d'un somni on el narrador, desconcertat després d'haver estat obsequiat amb una festa sorpresa pel seu aniversari, somnia amb El Petit Príncep i el personatge de la Guineu.

En el transcurs del muntatge, la dotzena d'actors protagonistes van encadenant reflexions sobre temes com la pèrdua de la infància, la vida mateixa i l'univers i tantes i tantes altres que apareixen a la immortal novel·la, amb uns personatges vestits tots de color negre, excepte el Petit Príncep, interpretat per Cristina Cantal, encarnant la innocència i cor net del personatge central.

La direcció i dramanúrgia de l'espectacle han anat a càrrec d'Anna Casas, amb sonorització de Josep Palma, amb projeccions de les il·lustracions originals fetes pel mateix autor i amb música de Mozart. Treballat a mode de ràdioteatre, la versió d'àudio es podrà escoltar íntegrament per Ràdio l'Escala demà, Diada de Sant Jordi, a les tres de la tarda i a les vuit del vespre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar